Download


LCD Text Generator at TextSpace.net

Assalamualaikum & selamat datang ke bengkel azamaju sprayworks puncak alam

Antara yang telah di siapkan 9/09

Assalamualaikum n salam sejahtera semua yang sedang melawat blog ini,terima kasih atas kesudian anda ke sini...anda di alu-alukan..
Entri kali ini agak panjang skit,maaf lah kalau anda bosan melihatnya.apa pun untuk entri kali ni saya sengaja membanyakkan 'aktiviti' yang telah kami siapkan.Ok, teruskan membaca...


1#
Sebuah waja yang mengalami kecederaan di kulit kirinya,agak boleh tahan??. tuan kereta telah mencari fender dan cermin sisi baru@secondhand..untuk di gantikan pada waja beliau.
terlebih dulu saya ucapkan terima kasih pada tuan empunya waja ini coz sudi ke bengkel ini..'tak jauh pun kediaman beliau,berdekatan bengkel je.





2#
Kereta jiran sebelah 'bengkel pomen' PHANTHOM GARAGE@adi pomen'..
Ini kes nak balik raya larr..touch up skit bahagian depan..satu kapla jugak la".
Projek ni saja di lewatkan 'upload' ke sini..jauh dia nak balik nun kedah ...sg.petani.
Apapun beliau selamat pulang dan kembali..tangan pun dah penuh minyak hitam sekarang ..



3#
Ini pulak...suuuunnnrup..tukang pasangnya saudara najib,ni pun pomen sebaris ngan bengkel gak..saja dia layan pasang menda ni,siap pasang pas kat saya plak..teruskan kerja menyimen n mengecat..




4#
Sebuah perodua myvi yang parah di bahagian depan,'gambar tak sempat amik' yang anda lihat sekarang selepas siap di pasang part baru n cat..myvi datangnya dari' regular customer ' azamaju kota damansara..terima kasih tuan.



5#
Honda civic ni pula mengalami kenser kulit 'simen merekah' maklum la dah banyak tangan.
apa pun saya ucapkan terima kasih pada saudara Fendi dari kuartes penjara sungai buloh coz sudi dapatkan khidmad di bengkel ini.selamat memandu..



6#
Saga BLM ni datang nak tukar cermin belakang,terima kasih EN...dari kota damansara.
mulanya saya agak hairan nape la kete baru cermin dah pecah..kata beliau,terkena batu dari orang yang mesin rumput..orang yang pecahkan terus hilang..apa boleh buat..beliau redho..




Buat anda yang memerlukan perkhidmatan mengecat kenderaan/ketuk/kimpalan boleh terus hubungi saya JOE@013-2746491..Untuk pertanyaan harga? saya hanya boleh bagi anggaran sahaja melalui telefon,maklum la benda tak nampak..nak harga tepat sila lah ke bengkel.
Dan pada anda yang berada di sekitar kawasan Shah alam/Kota damansara/kepong/sungai Buloh/damansara/P.J/Puchong/saujana Utama/subang/Rawang/Segambut/K.L khidmat ambil dan hantar boleh kami uruskan, secara percuma..Sekian wasalam,selamat memandu,ingatlah insan tersayang..

0 bersoaljawab:

Categories

#kerjakemahiran (1) #superbike #motorbike (1) #undercoat #nipponpaintrefinish #devilbissgun #expertpainting (1) 2k red (1) 3 layer clearcoat (1) alfa romeo (1) all toyota (1) alphard spray (1) bengkel cat kereta selangor (1) bengkel cat lori (1) bengkel cat petaling jaya (1) bengkel cat satria (1) bengkel cat shah alam (2) bengkel cat sungai buloh (1) best price and quality car spray (1) blm (1) bmw (1) boon (1) car painting (1) car spray in town (2) car spray selangor (3) cat 2k (2) cat 2k metalik (2) cat audi (1) cat kancil (2) cat kereta (1) cat kereta 2017 (1) cat kereta 2k selangor (3) cat kereta anggaran harga cat kereta (3) cat kereta perdana (1) cat kereta putrajaya (2) cat kereta raya aidilfitri 2012 (5) cat kereta selangor warna cat kereta #catkereta 2016 *jaminan5tahun (1) cat kereta waja (1) cat kereta wira (2) cat myvi (1) cat perdana crystal white (1) cat satria (2) cat satria biru metalik (2) cat satria neo (1) cat satria neo club (1) cat wira (3) cefiro (1) citreon painting (1) commercial transport painting and body repair (1) continental car painting (2) custom paint (2) daihatsu (1) daihatsu coure.kancil mira (1) drift battle malaysia (1) ferrari (1) ford (1) Gen2 dan Wira (3) geng drift (1) high solid clearcoat finishing (4) honda (2) honda colour (2) hyundai (2) iswara (2) k-car (1) k-kar (1) kancil (1) kancil amir (1) kancil l512 (1) kancil oren R60 (1) kenari (1) kereta drift (1) kerja kosong bengkel cat kereta (1) ketuk (1) ketuk dan cat (1) Kia (3) Kia Pregio (1) kia spectra (1) kimpalanbengkel azamaju sungai buloh (1) korean car painting (2) kos cat kereta kancil (1) kos cat kereta waja (1) lorry spray (1) mazda (1) mercedes (1) mini cooper painting (1) mitsubishi (1) mpv painting.crystal colour.car painting (2) multiflex colour (1) My colection'azamaju sprayworks' (1) Myvi (1) myvi colour (1) myvi dan wira (1) myvi painting (1) Myvi to passo (2) naza (1) naza painting (1) neo pink.warna satria neo (1) Neo r3 custom colour.warna cat satria neo (1) nissan (1) passo BJF2806 (1) passo to passo (1) pearl 2k.bengkel cat puncak alam (2) pearl.cat kereta (2) perdana (1) perkhimatan cat kereta putrajaya (2) perodua (1) peugeot (1) peugeot painting..conti car specialist painting (1) pilihan warna cat kereta (1) proton (1) proton perdana painting (1) proton respray (1) putrajaya painting service (1) saga (1) selangor (2) solid 2k.metalik (1) sticker company (1) subaru (1) subaru colour 2011 (1) sungai buloh (1) superbike paint work er6n (1) superbike painting (1) swift 2k red (1) tacap campurr (1) touch up (1) touch up bmw (1) Toyota (2) toyota body and paintwork (1) toyota colour (1) toyota se limited cat 2k (1) Toyota unser (1) tukar bumbung/cat luar (2) tukar warna kereta (1) tukar warna proton waja (1) van painting (1) van silver (1) volkswagen (1) volvo (1) waja crytal white (2) wan perdana (1) warna cat kancil (1) warna cat kancilcat kereta honda (2) warna cat metalik (1) warna cat satria (1) warna cat wira (1) warna menarik (1) warna menarik kelisa (1) warna pearl (1) warna proton waja (1) warna proton waja colour.waja R3 (1) warna subaru (2) warna-warna menarik kancil (1) warranty car spray (2) wgb 205 (1) wira (3) wira kak Ani (1) you tube (1)

Blogger Themes

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money