Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari April 5, 2009

bengkel cat kereta _azamaju sprayworks

Salam semua...ini antara kereta yang telah kami siapkan,Thanks Mr. JJ dari Seri Kembangan atas kesudian anda ke bengkel kami.

Tak sempat nak ambil gambar keadaan asal,dah siap buka barang.Maklum lah segalanya perlu siap seperti tempoh yang di janjikan,jangan buang masa...Kebetulan Mr.JJ telah menukar 4 set pintunya yang di datangkan bersama 'power window' sebab tu lah yang terbarai abis.Di kesempatan itu beliau juga telah memasang 'side skirt' dan memasang 'antenna' tengah seperti pemilik kancil yang lain.. "pemasangan pintu,side skirt dan tolong tebuk lubang antenna tanpa bayaran tambahan" maklumlah dah nak tukar warna..sekali jalan jer. dah 'save' kat situ..
beliau juga telah menambah 'auto flip side mirror' untuk lebih advance pada kancil beliau.. 'perkara ini tidak menghairankan pada mereka yang kaki kereta'...itulah dunia kereta..yang lebih 'advance' lagi pon adaaaa...macam-macam adaaa







Baju merah "jamil" …