Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Julai 26, 2009
Warna Aura

Nikmati Masa Hidup Selagi Ada Waktu. Bila Hidup
Bertemu Penghujung, Masa Tidak Bisa Berpatah Lagi


Merah

mereka yang mempunyai aura berwarna merah adalah seorang yang aktif, produktif, selalu memandang masa hadapan dan pelbagai lagi sifat. Namun, pada masa sama mereka ini membuatkan orang lain di sekeliling mereka sukar untuk menjalinkan kerjasama dengan mereka kerana sifat ego dan suka bertengkar.

Bagaimanapun, mereka boleh menjadi seorang pemimpin yang efektif kerana mempunyai fokus yang jelas untuk mencapai matlamat. Mereka ini melambangkan api yang digunakan dalam teori awal mengenai alam. Cahaya mereka terus menyala dan menjadi obor kekuatan untuk menghasilkan produktiviti yang maksimum.

Saranan bagi mereka ini, perlulah meningkatkan hubungan dengan orang lain secara emosional dan sosial. Selain itu berusaha untuk memuji usaha orang lain yang melakukan terbaik untuk mereka, kurangkan bersikap kritikal kerana boleh menciptakan rasa takut kepada individu lain.

Terima pan…

Myvi accident/wira tukar kulit pintu

Sebuah Myvi yang telah mengalami kecederaan sebelah kiri yang agak serius,menyebabkan pintu depan terpaksa di tukar.segalanya telah selamat di siapkan.terima kasih pada tuan empunya myvi dan kepada Bro Sani/jesse di atas rekemen anda. sedikit tambahan oleh tuan empunya myvi ini supaya bumper depan di tambah bentuk 'alur' seakan-akan volkswagon_golf..agak menarik jugak katanya,walaupun 'simple..


Wira,tukar kulit pintu/cat semula/touch up.2k red Mr.Amir padang jawa,Klang

Salam semua,jumpak lagiiii..
Terima kasih saudara Amir dari padang jawa,klang atas kesudian beliau ke bengkel ini.Kehadiran beliau ke bengkel ini atas 'rekemen' Bro Sani/jesse untuk menyudahkan kerja-kerja ke atas kancil kesayangan beliau,manakan tidak..agak lama beliau mencari dan mengumpul parts-parts yang sememangnya patut untuk sebuah kancil.Itulah kepuasan dan citarasa pada setiap insan..
Ok,berbalik pada cerita sebenar,sebelum kerja mengecat di lakukan kami telah menukar bumbung asal kancil ini kepada bumbung 'moonroof'..keempat-empat pintu juga dah di tukar..yang ada power window'..body part depan pon tukar jugak..bumper dan bonnet belakang tak terkecuali..last side skirt.
Kat bawah ni anda boleh tengok sebahagian dari proses kami siapkan kereta beliau..lets goooOOOo