Download


LCD Text Generator at TextSpace.net

Assalamualaikum & selamat datang ke bengkel azamaju sprayworks puncak alam

Perdana Bandar Baru Bangi


*maklum balas dari tuan empunya perdana ini.
EN.Mohd Azwan Aziz
Terima Kasih kepada saudara JOe dan ALONG, servis terbaik. 1minggu, kereta dah siap! Pergh, memang rekemen kat korang2 yang nak cat kereta korang..Jadi,ayuh hubungi sedara JOE dan ALONG! once again, thanx you for the best service! :)

*Dari kami untuk beliau,

Baik bos,Sama-sama kasih...yang termampu insyaallah kami akan buat yang terbaekk..wah siap promote lagi...terima kasih bos kerana sudi hantar kereta kat bengkel kami.doa kami,semoga bos selamat sepanjang perjalanan,sihat dan di murahkan rezeki. ada masa insyaallah kita jumpa lagi. terima kasih
          

** Dlm proses, masih perlu lagi pasang barang dan polish sebelum sampai ke tangan pemiliknya..


Alhamdulillah,dah siap,terima kasih buat saudara kerana mendapatkan perkhidmatan  'cat kereta' dari kami.
Jauh ni..dari terangganu,singgah ke bangi....*tugas kami ambil dan hantar semula perdana tersebut ke bandar baru bangi..perkidmatan Ambil & Hantar kenderaan adalah percuma.. sekali lagi terima kasih dari kami untuk pemilik perdana ini...crystal white.

4 bersoaljawab:

Mat Kriss berkata...

wow..hasil kerja yang tiptop..
salam ziarah dari kami di krissauto.blogspot.com

Mohd Azwan Aziz berkata...

Terima Kasih kepada saudara JOe dan ALONG, servis terbaik. 1minggu, kereta dah siap! Pergh, memang rekemen kat korang2 yang nak cat kereta korang..Jadi,ayuh hubungi sedara JOE dan ALONG! once again, thanx you for the best service! :)

joe@azamaju berkata...

Baik bos,Sama-sama kasih...yang termampu insyaallah kami akan buat yang terbaekk..wah siap promote lagi...terima kasih bos kerana sudi hantar kereta kat bengkel kami.doa kami,semoga bos selamat sepanjang perjalanan,sihat dan di murahkan rezeki. ada masa insyaallah kita jumpa lagi. terima kasih.

joe@azamaju berkata...

Mat Kriss auto pun apa kurangnya...terbaek lah..perkhidmatan yang baik untuk pelanggan..selamat maju jaya buat sahabat seperjuangan 'mat kriss"..bila la nak jumpa minum teh...hu huu

Categories

#kerjakemahiran (1) #superbike #motorbike (1) #undercoat #nipponpaintrefinish #devilbissgun #expertpainting (1) 2k red (1) 3 layer clearcoat (1) alfa romeo (1) all toyota (1) alphard spray (1) bengkel cat kereta selangor (1) bengkel cat lori (1) bengkel cat petaling jaya (1) bengkel cat satria (1) bengkel cat shah alam (2) bengkel cat sungai buloh (1) best price and quality car spray (1) blm (1) bmw (1) boon (1) car painting (1) car spray in town (2) car spray selangor (3) cat 2k (2) cat 2k metalik (2) cat audi (1) cat kancil (2) cat kereta (1) cat kereta 2017 (1) cat kereta 2k selangor (3) cat kereta anggaran harga cat kereta (3) cat kereta perdana (1) cat kereta putrajaya (2) cat kereta raya aidilfitri 2012 (5) cat kereta selangor warna cat kereta #catkereta 2016 *jaminan5tahun (1) cat kereta waja (1) cat kereta wira (2) cat myvi (1) cat perdana crystal white (1) cat satria (2) cat satria biru metalik (2) cat satria neo (1) cat satria neo club (1) cat wira (3) cefiro (1) citreon painting (1) commercial transport painting and body repair (1) continental car painting (2) custom paint (2) daihatsu (1) daihatsu coure.kancil mira (1) drift battle malaysia (1) ferrari (1) ford (1) Gen2 dan Wira (3) geng drift (1) high solid clearcoat finishing (4) honda (2) honda colour (2) hyundai (2) iswara (2) k-car (1) k-kar (1) kancil (1) kancil amir (1) kancil l512 (1) kancil oren R60 (1) kenari (1) kereta drift (1) kerja kosong bengkel cat kereta (1) ketuk (1) ketuk dan cat (1) Kia (3) Kia Pregio (1) kia spectra (1) kimpalanbengkel azamaju sungai buloh (1) korean car painting (2) kos cat kereta kancil (1) kos cat kereta waja (1) lorry spray (1) mazda (1) mercedes (1) mini cooper painting (1) mitsubishi (1) mpv painting.crystal colour.car painting (2) multiflex colour (1) My colection'azamaju sprayworks' (1) Myvi (1) myvi colour (1) myvi dan wira (1) myvi painting (1) Myvi to passo (2) naza (1) naza painting (1) neo pink.warna satria neo (1) Neo r3 custom colour.warna cat satria neo (1) nissan (1) passo BJF2806 (1) passo to passo (1) pearl 2k.bengkel cat puncak alam (2) pearl.cat kereta (2) perdana (1) perkhimatan cat kereta putrajaya (2) perodua (1) peugeot (1) peugeot painting..conti car specialist painting (1) pilihan warna cat kereta (1) proton (1) proton perdana painting (1) proton respray (1) putrajaya painting service (1) saga (1) selangor (2) solid 2k.metalik (1) sticker company (1) subaru (1) subaru colour 2011 (1) sungai buloh (1) superbike paint work er6n (1) superbike painting (1) swift 2k red (1) tacap campurr (1) touch up (1) touch up bmw (1) Toyota (2) toyota body and paintwork (1) toyota colour (1) toyota se limited cat 2k (1) Toyota unser (1) tukar bumbung/cat luar (2) tukar warna kereta (1) tukar warna proton waja (1) van painting (1) van silver (1) volkswagen (1) volvo (1) waja crytal white (2) wan perdana (1) warna cat kancil (1) warna cat kancilcat kereta honda (2) warna cat metalik (1) warna cat satria (1) warna cat wira (1) warna menarik (1) warna menarik kelisa (1) warna pearl (1) warna proton waja (1) warna proton waja colour.waja R3 (1) warna subaru (2) warna-warna menarik kancil (1) warranty car spray (2) wgb 205 (1) wira (3) wira kak Ani (1) you tube (1)

Blogger Themes

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money