Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Oktober 2, 2011

cat unser

terima kasih kerana berkunjung

Assalamualaikum buat anda yang sedang mengikuti blog ini..masih mencari warna yang sesuai untuk kereta anda?...dah jumpa..? ermm,mmg agak susah sebenarnya nak pilih warna untuk kereta..salah pilih..cepat jemu nanti.   Baiklah.tanpa membunag masa.jom kita jenguk-jenguk kereta kat bawah ni.ada yang cat luar je..ada yang tukar warna..   Seperti kereta kancil kat bawah ni..ini adalah keadaan asal sebelum proses mengecat di lakukan..masih dalam keadaan standart lagi..   Gambar selepas siap di cat..tuan empunya kancil ini memilih warna pink suzuki alto,jika tak salah saya.warna pink ini tak terlampau sangat..sesedap mata memandang..memandangkan juga pemilik kancil ini adalah wanita.
  sedikit sebanyak penambahan telah kami lakukan pada kancil ini.seperti penambahan skirting pada bahagian depan dan belakang.papan pemuka di car dengan warna putih..
  Ermm agak sesuai buat seorang wanita.
terima kasih ya cik....kerana berkunjung ke bengkel kami.