Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari November 18, 2012

TERIMA KASIH

TERIMA KASIH BUAT ANDA SEMUA YANG TELAH BERKUNJUNG KE BENGKEL INI DAN PADA MEREKA YANG DATANG DARI DEKAT ATAUPUN JAUH, DARI PERAK HINGGA KE JOHOR..BUAT ANDA YANG BERADA DI SEKITAR LEMBAH KLANG YANG TELAH DAN AKAN BERKUNJUNG KE BENGKEL INI,DOA KAMI ,SEMOGA ANDA SELAMAT SEMASA MEMANDU. ANDA BOLEH HUBUNGI/SMS013-2746491UNTUK PERKHIDMATAN CAT KERETA/SEBUT HARGA ANGGARAN/AMBIL DAN HANTAR PERCUMA DI SEKITAR LEMBAH KLANG,SHAH ALAM,PUTRAJAYA,KUALA SELANGOR,DAMANSARA DAN KAWASAN BERHAMPIRAN.
 No.125-G Jalan TIAJ 1/3 Taman Industri Alam Jaya, 42300 Puncak Alam, Selangor Darul Ehsan

proton wira cat luar..

Assalam n Alhamdulillah selesai dengan seadanya..dan terima kasih kepada tua empunya proton wira ini atas kesudian beliau berkunjung ke bengkel azamaju sprayworks.. jauh jugak beliau datang .    Ok,di bawah ini sebahagian gambar yang sempat saya rakamkan untuk tatapan beliau bekaitan kerja-kerja  mengecat semula proton wira ini.


1-pada bahagian permukaaan atas wira ini boleh dikatakan aga teruk mengelupasterutama pada bahagian bonnnet depan/belakang dan bumbung.kami layankan "putty" simen dulu..selepas siap di gosok bahagian yang mengelupas tu.  2-Tak sempat snap pic masa simen..kat bawah ni selepas di cat primer #1 3-oleh di keranakan keadaan permukaan atas kereta ini agak teruk.pemeriksaan kali kedua amat di perlukan.maka kami tampal lagi simen pada tempat yang sepatutnya/
4-wow..lenguh tangan gosok simen..dah selesai sikit,kat bawah ni dah siap di gosok,di bungkus..
dah siap..cat lapisan bawah..ada lagi lubang-lubang kecil..tampal lagi...
5-alhamdulillah..selesai su…